24×7 Monitoring

Octamian maakt gebruik van een Paessler PRTG als monitoring tool voor haar omgeving. Door het gebruik van deze monitoring tool zijn wij instaat om 24×7, 365 dagen per jaar onze gehele omgeving in de gaten te houden.

Waarom is dit belangrijk?

Het monitoren van onze omgeving en uw website en hosting platform is voor ons essentieel. Dit heeft meerdere redenen, zo zijn wij door actieve monitoring en allerting instaat om pro-actief beheer uit te voeren. Op deze manier kunnen wij u de beste perfomance en stabiliteit garanderen.
Problemen worden opgemerkt voordat ze echt een probleem vormen en kunnen zo in 99% van de gevallen kunnen worden voorkomen zonder dat u hier echt iets van merkt.

Wat als er toch iets gebeurd?

Helaas kunnen wij die ene procent die overblijft niet altijd zien aankomen. Echter helpt onze monitoring wel om zo snel mogelijk het probleem te lokaliseren. Door dat we alle losse componenten in de gaten houden kunnen we ook snel zien welk onderdeel van ons platform niet functioneerd. Hierdoor verdoen we geen kostbare tijd aan het zoeken naar de speld in een hooiberg maar kunnen direct aan de slag om de uitdaging waar we voor staan zo goed mogelijk weg te werken. zodat u zo snel mogelijk weer volledig online bent en verder kan werken.

Heeft u nog vragen?

Bel of mail ons gerust!

+31 6 400 26 418
info@octamian.com

We doen altijd ons best u zo snel mogelijk te helpen.